Project Description

Drömmer du om att DJa inför ett fullt dansgolv?

Oavsett om du är total nybörjare eller har hållit på ett tag kan Loud grrrl hjälpa dig att ta nästa steg. Våra DJ-handledare kan visa allt från hur tekniken funkar, hur du kommer igång med att byta låtar till att lägga avancerade effekter och att börja skapa egen musik live. Loud grrrl arrangerar också workshops med DJs som brukar spela live ute på klubbar och events.

Det spelar ingen roll vad du kan sen innan, om du är själv eller har kompisar som du vill DJa tillsammans med. I Loud grrrl samlas vi alltid i grupp för att lära oss nya saker, men det betyder inte att du redan innan du kontaktar oss känner till andra som vill göra samma sak som du. Vi sätter ihop grupper utifrån tidigare kunskapsnivå och önskemål. Hör av dig så berättar vi vad det finns för möjligheter och vad som är på gång på just din ort!

Hitta Loud grrrl på din ort

I menyn längst upp till höger, under kontakt, hittar du länkar till de lokala Loud grrrl verksamheterna som har egna sidor. Du kan höra av dig till dem direkt eller kontakta oss genom formuläret längst ner på sidan så ser vi till att ditt meddelande hamnar hos rätt person som kan svara på dina frågor.

Fler saker vi gör

BAND – DJs – REPLOKALER – SPELNINGAR – MUSIKPRODUKTION – WORKSHOPS

“Det bästa var att få mixa och blanda musik och att få veta mer om grunderna, hur man gör. Ledarna var pedagogiska och enkla att förstå. Alla knappar förklarades med deras funktion och användning. Väldigt bra att vi sen fick prova själva och leka.”

DELTAGARE - DJ WORKSHOP FÖR NYBÖRJARE

”Jag har lärt mig jättemycket! Från grunden, vilka knappar som gör vad. Byta låt, mixa, lite effekter, hur man får tag i låtar etc. Det bästa var att det var så bra, öppen & trygg stämning. Alla fick utrymme.”

DELTAGARE - DJ WORKSHOP FÖR NYBÖRJARE

”Jag lärde mig grundläggande grejer för DJ-ing, lite om rättigheter – vad som gäller för att få använda musik, olika DJ-controllers och sätt att DJa.”

DELTAGARE - DJ WORKSHOP FÖR NYBÖRJARE

Har du frågor eller funderingar om Loud grrrl?

EN IDÉ DU VILL GENOMFÖRA?

Du kan hitta våra lokala verksamheter i menyn längst upp till höger på sidan, under kontakt. Du kan välja att kontakta Loud grrrl på din ort direkt eller skicka ett meddelande till oss här nedanför så ser vi till att ditt meddelande kommer fram till rätt person.