Project Description

Drömmer du om att bli musikproducent?

Eller kanske vill du spela in ditt eget band? Loud grrrl drivs av studieförbundet ABF som har studios på flera orter runt om i landet, som alla aktiva i Loud grrrls verksamhet har tillgång till att använda. Vi arrangerar kurser för nybörjare i studion och hjälper dig att komma igång, oavsett vad din dröm är och vad du vill göra. I vår verksamhet finns till exempel många band som vill spela in, så det finns stora möjligheter att praktisera om en vill börja jobba som inspelningstekniker eller musikproducent. Vi arrangerar både korta och längre utbildningar inom musikproduktion.

Hitta Loud grrrl på din ort

I menyn längst upp till höger, under kontakt, hittar du länkar till de lokala Loud grrrl verksamheterna som har egna sidor. Du kan höra av dig till dem direkt eller kontakta oss genom formuläret längst ner på sidan så ser vi till att ditt meddelande hamnar hos rätt person som kan svara på dina frågor.

Fler saker vi gör

BAND – DJs – REPLOKALER – SPELNINGAR – MUSIKPRODUKTION – WORKSHOPS

Har du frågor eller funderingar om Loud grrrl?

EN IDÉ DU VILL GENOMFÖRA?

Du kan hitta våra lokala verksamheter i menyn längst upp till höger på sidan, under kontakt. Du kan välja att kontakta Loud grrrl på din ort direkt eller skicka ett meddelande till oss här nedanför så ser vi till att ditt meddelande kommer fram till rätt person.