Project Description

Letar ni replokal?

Loud grrrl erbjuder både utrustade och icke-utrustade replokaler för band där 50%-100% av deltagarna definierar sig som ickebinära, transpersoner eller tjejer. För oss är det viktigt att skapa möjligheter för alla. Då många replokaler hos studieförbunden idag har 100% deltagare som definierar sig som cis-män, uppnår vi större jämställdhet i vår musikverksamhet att dedikera vissa replokaler helt eller delvis till underrepresenterade grupper. Tillgång till en replokal är en förutsättning för att kunna öva och utveckla sina kunskaper och musikskapande, därför är det självklart för oss att alla människor i samhället ska få lika stor plats i vår musikverksamhet.

I våra utrustade replokaler finns all teknik och instrument ni behöver för att repa med bandet eller öva på att DJa, beroende på lokalens inriktning. I våra icke-utrustade replokaler kan du ta med den utrustning du vill använda själv. Dessa lokaler delas ofta mellan 2-4 band, beroende på lokalens storlek.

Hitta Loud grrrl på din ort

I menyn längst upp till höger, under kontakt, hittar du länkar till de lokala Loud grrrl verksamheterna som har egna sidor. Du kan höra av dig till dem direkt eller kontakta oss genom formuläret längst ner på sidan så ser vi till att ditt meddelande hamnar hos rätt person som kan svara på dina frågor.

Fler saker vi gör

BAND – DJs – REPLOKALER – SPELNINGAR – MUSIKPRODUKTION – WORKSHOPS

“Det är bra att få skapa helt ohämmat, utan störiga snubbar!”

PERSON I BAND SOM REPAR I EN AV LOUD GRRRLS REPLOKALER

Har du frågor eller funderingar om Loud grrrl?

EN IDÉ DU VILL GENOMFÖRA?

Du kan hitta våra lokala verksamheter i menyn längst upp till höger på sidan, under kontakt. Du kan välja att kontakta Loud grrrl på din ort direkt eller skicka ett meddelande till oss här nedanför så ser vi till att ditt meddelande kommer fram till rätt person.