Project Description

Vill du börja spela i ett band?

Kanske har du alltid drömt om att spela i ett band men känner ingen annan som delar din dröm? Eller så har du och några kompisar bestämt er för att starta ett nytt band? Oavsett så kan Loud grrrl hjälpa dig att komma igång. Är ni flera kan vi tex. hjälpa till med replokal, gå igenom hur tekniken i replokalen fungerar, visa hur en spelar på instrument om ni är nybörjare och hjälpa er komma igång med låtskrivande.

Är du själv och drömmer om att spela i band kan vi hjälpa dig hitta andra som delar samma dröm genom att annonsera i våra kanaler, hjälpa dig att skapa affischer för att söka andra bandmedlemmar, erbjuda replokal och handledning när ni har blivit en grupp osv. Har du tur känner vi kanske redan till fler som vill göra samma sak som du, som har hört av sig till oss tidigare. Oavsett hur din situation ser ut och vilka kunskaper du har sen innan, är du välkommen att höra av dig, så kan vi tillsammans prata om vad det finns för lokala möjligheter!

Hitta Loud grrrl på din ort

I menyn längst upp till höger, under kontakt, hittar du länkar till de lokala Loud grrrl verksamheterna som har egna sidor. Du kan höra av dig till dem direkt eller kontakta oss genom formuläret längst ner på sidan så ser vi till att ditt meddelande hamnar hos rätt person som kan svara på dina frågor.

Fler saker vi gör

BAND – DJs – REPLOKALER – SPELNINGAR – MUSIKPRODUKTION – WORKSHOPS

“Jag hade aldrig ens tänkt tanken att jag skulle kunna spela i ett band för än jag träffade dig på skolan och du frågade om jag var peppad! Jag kunde ju inte spela något instrument, men hade drömt om att få testa trummor!”

DELTAGARE - LOUD GRRRLS BANDVERKSAMHET FÖR NYBÖRJARE

Har du frågor eller funderingar om Loud grrrl?

EN IDÉ DU VILL GENOMFÖRA?

Du kan hitta våra lokala verksamheter i menyn längst upp till höger på sidan, under kontakt. Du kan välja att kontakta Loud grrrl på din ort direkt eller skicka ett meddelande till oss här nedanför så ser vi till att ditt meddelande kommer fram till rätt person.