Project Description

Vad intresserar dig?

Loud grrrl arrangerar workshops på förfrågan från ickebinära, transpersoner, tjejer och kvinnor som vill utveckla sin kunskap inom musik eller utveckla sitt kreativa skapande. Det kan tex. vara instrumentworshops, låtskrivande eller musikproduktion. Vi arrangerar också många nybörjar-workshops, för att skapa möjlighet att testa på att tex. spela i band, börja DJa eller arbeta med musikproduktion i studiomiljö. Vi arrangerar workshops tillsammans med yrkesverksamma musiker som delar med sig av sina specialkunskaper. Bara fantasin sätter gränser!

Hitta Loud grrrl på din ort

I menyn längst upp till höger, under kontakt, hittar du länkar till de lokala Loud grrrl verksamheterna som har egna sidor. Du kan höra av dig till dem direkt eller kontakta oss genom formuläret längst ner på sidan så ser vi till att ditt meddelande hamnar hos rätt person som kan svara på dina frågor.

Fler saker vi gör

BAND – DJs – REPLOKALER – SPELNINGAR – MUSIKPRODUKTION – WORKSHOPS

“Jag hade aldrig ens tänkt tanken att jag skulle kunna spela i ett band för än jag träffade dig på skolan och du frågade om jag var peppad! Jag kunde ju inte spela något instrument, men hade drömt om att få testa trummor!”

DELTAGARE - LOUD GRRRLS BANDVERKSAMHET FÖR NYBÖRJARE

Har du frågor eller funderingar om Loud grrrl?

EN IDÉ DU VILL GENOMFÖRA?

Du kan hitta våra lokala verksamheter i menyn längst upp till höger på sidan, under kontakt. Du kan välja att kontakta Loud grrrl på din ort direkt eller skicka ett meddelande till oss här nedanför så ser vi till att ditt meddelande kommer fram till rätt person.